Laten we samen voor meer saamhorigheid zorgen!

Onze Producten

Eenvoudig, leuk en met diepgang.

Onze producten worden in Nederland gemaakt en dit doen we zo duurzaam en verantwoord mogelijk.

NIEUW: Vertellis Life Planner

De eerste agenda die méér is dan een agenda: de Vertellis Life Planner. Een kruising tussen een planner, agenda & productiviteitsboek. Waar de meeste planners voornamelijk focussen op het maken en afkrijgen van to-do-lijstjes, focust de Life Planner zich op het verbeteren van jou als persoon en alle belangrijke aspecten uit jouw leven!
Geschikt voor: ambitieuze mensen die meer uit hun leven willen halen – 24,95 inclusief verzending

Feestdagen-editie

Dit spel is voor vrienden, families en collega’s en is perfect voor het einde en begin van het jaar, tijdens (intieme) verjaardagen of andere vrienden- en familie aangelegenheden. Samen sta je onder andere stil bij (individuele) unieke momenten van het afgelopen jaar en praat je over plannen en dromen voor het komende jaar.
Geschikt voor: vrienden, families en/of collega’s – 17,50 inclusief verzending

Relatie-editie

Regelmatig fijne herinneringen ophalen, de dingen bespreken die ertoe doen en samen dromen en plannen maken voor de toekomst. Dit is volgens ons dé manier voor een liefdevolle relatie en wat het spel brengt. Alle belangrijke onderwerpen van jullie leven (samen) komen spelenderwijs aan bod.
Geschikt voor: stellen (ook te spelen samen met een bevriend stel) – 17,50 inclusief verzending

Gezinseditie

Dé editie gemaakt voor gezinnen met kinderen, in alle mogelijke gezinssamenstellingen, om een gezellige en betekenisvolle avond te beleven. Iedereen krijgt het woord en het spel zorgt voor onverwachte, grappige en belangrijke gesprekken binnen het gezin.
Geschikt voor: gezinnen met kind(eren), in alle samenstellingen, vanaf 8 jaar – 17,50 inclusief verzending

Vertellis Chapters

Vertellis Chapters kan het beste worden samengevat als een inspiratieboekje. Het is een mix van een notebook/dagboek met inspirerende quotes, verhalen en feitjes om je te helpen meer uit je dagen en weken te halen dankzij zelfreflectie. Verder bevat het boekje à la Vertellis prikkelende vragen die je helpen reflecteren en je leven bewuster vormgeven.
Geschikt voor: ambitieuze mensen die meer uit zichzelf en het leven willen – 24,95 inclusief verzending

Vertellis KIDS

Dit is hét vragenboek voor kinderen om ze vrolijker en met meer aandacht in het leven te laten staan en de band tussen ouder en kind nog sterker helpt te maken. Een stukje mindfulness en plezier in een boekje!
Geschikt voor: kinderen tussen 6-12 jaar (ongeveer) – 17,95 inclusief verzending

Vertellis Viltjes

Drankviltjes met op één zijde een interessante vraag – zoals jullie van Vertellis gewend zijn! Het totale pakket van twintig Vertellis Viltjes zorgt voor meer connectie en diepgang tijdens speciale dagen met vrienden en familie. En om het nog leuker te maken: de Viltjes zijn voor maar 9,99 te verkrijgen in combinatie met een ander Vertellis initiatief! Perfect voor verjaardagen, feestdagen, borrels en of andere bijeenkomsten met mensen die belangrijk voor je zijn.
12,50 inclusief verzending

Leuk dat je onze pagina bekijkt.

Dankjewel voor jouw interesse in Vertellis! 

Het doel van Vertellis is mensen dichter bij elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven.

We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en de visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!

 

Let's connect...

Vertellis B.V.
Velserdijk 4
1981AA Velsen-Zuid
KvK: 67375782

(geen retour- en/of bezoekadres)