Copyright ©

Vertellis, het merk, het idee, het design en spel zijn van ons (Lars, Bart en Lizette). Wij stoppen met liefde onze creativiteit, tijd en energie in de ontwikkeling en verspreiding van het spel om gesprekken op gang te brengen en mensen zo echt contact met elkaar te laten maken. Uiteraard is het niet wettig om onze ideeën voor eigen winst te gebruiken. Dit lijkt ons wel zo logisch en eerlijk, maar helaas schijnen we dit toch te moeten vermelden.

Algemene voorwaarden Vertellis

Hierbij de verplichte algemene voorwaarden. Deze bevatten geen vakjargon en onnodige woorden die de boodschap vooral onduidelijk maken, maar beschrijven in korte, klare taal waar wij voor staan. Wij willen namelijk alleen maar tevreden klanten!

Wanneer retourneren?

Toch ontevreden over Vertellis? Je hebt 14 dagen om aan te geven dat je het ongebruikte spel wilt retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het spel. Wanneer je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, dan begint deze termijn te lopen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

Is het spel beschadigd bezorgd? Ook dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat je het spel wilt retourneren en/ of vervangen. Laat ons in dit geval weten dat het spel beschadigd bezorgd is en of je een vervangend spel wenst.

Hoe retourneren?

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het spel wilt retourneren en/ of vervangen. Dit doe je door te mailen naar info@vertellis.nl onder vermelding van je naam en het adres van bezorging.

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het spel binnen 14 dagen retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het spel tijdig hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Het spel retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in iedergeval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door de pakbon erbij te doen of jouw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en deze bij te voegen.

Retourneren kan aan het volgende adres:

Printing Partners
t.a.v. Vertellis
Edisonstraat 65, 7006 RB
Doetinchem

Verzendkosten retourneren

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht en het spel retourneert dien je deze zelf te betalen, Vertellis vergoedt deze kosten niet.

Teruggave aankoopbedrag

Wanneer wij tijdig op de hoogte zijn gesteld van de wens om het spel te retourneren, wij het spel hebben ontvangen, en wanneer je sluitend bewijs van complete terugzending kunt laten zien, zullen wij zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten.

Uitgesloten van herroeping (terugsturen)

De gepersonaliseerde sleeves kunnen niet teruggestuurd worden, aangezien deze voor de klant specifiek zijn opgemaakt.

Opgemaakt op 15-8-2016