Een cadeau met een missie

Vertellis als kerstpakket, relatiegeschenk en teamspel 

”Hey jongens! Vertellis lijkt ons onwijs tof om kado te geven aan onze werknemers!” Aldus een medewerker van de RAI Amsterdam.

Het succes van Vertellis heeft vorig jaar de aandacht getrokken van bedrijven en ondernemingen. Dit jaar zijn we terug en kunnen we een (nog) betere prijs aanbieden voor een uniek en memorabel geschenk!

Kerstpakket voor bedrijven

Kerstpakket

De Vertellis Feestdagen-editie en Chapters zijn de perfecte toevoegingen aan een kerstpakket. Met Vertellis geef je een zinvol cadeau, waarmee medewerkers hun decembermaand meer diepgang en het saamhorigheidsgevoel kunnen geven (Feestdagen-editie) of aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken (Chapters).

Het beste Relatiegeschenk voor bedrijven

Relatiegeschenk

De Vertellis Feestdagen-editie is een uniek relatiegeschenk dat door de boodschap zeker gewaardeerd zal worden.

Teamspel voor bedrijven

Teamspel

De Vertellis Feestdagen-editie wordt inmiddels veel ingezet als teamspel. Hier is het oorspronkelijk niet voor gemaakt, maar wij hebben al veel goeie ervaringen vernomen. Saamhorigheid vergroten binnen team en bedrijven is een mooie bijkomstigheid.

Ook zakelijk kun je de producten gemakkelijk bestellen via onze webshop

In de webshop kun je het aantal stuks naar wens aanpassen. Per mail ontvang je automatisch de btw- factuur. Neem voor bestellingen van 20 stuks of meer contact met ons op voor aantrekkelijke kortingen.

Voor informatie over de mogelijkheden, vragen en/ of bestellingen neem je via onderstaand formulier of via de mail contact met ons op: klantenservice@vertellis.nl (vermeld in het onderwerp alsjeblieft dat het om een eventuele zakelijke bestelling gaat)

Leuk dat je onze pagina bekijkt.

Dankjewel voor jouw interesse in Vertellis! 

Het doel van Vertellis is mensen dichter bij elkaar te brengen. Hopelijk hebben we ook jou kunnen inspireren met onze initiatieven.

We zijn onwijs dankbaar dat er in een korte tijd zo veel mensen fan van Vertellis en de visie & missie zijn geworden. Graag komen we ook met jou in contact!

 

Let's connect...

Vertellis B.V.
Velserdijk 4
1981AA Velsen-Zuid
KvK: 67375782

(geen retour- en/of bezoekadres)