Yes! Werken bij Vertellis betekent: zelf je werktijden bepalen, samenwerken met een klein internationaal team, werken vanaf waar je maar wil (het afgelopen jaar hebben wij gewerkt vanuit o.a. Bali, Kopenhagen, Barcelona en meer!), werken in een bedrijf waar leren, groeien & vrijheid voorop staan.

We zijn ‘pas’ 3 jaar bezig maar al internationaal bekend én we zijn een bedrijf met een missie: “Mensen aan het denken zetten in onze snelle digitale samenleving”.

Sounds too good to be true? Nope. Vertellis is hiring!

We zijn opzoek naar een Projectmanager / {Vul hier in waar je goed in bent} met personality, een beetje stijl & smaak.

Vertellis is een uit de hand gelopen grapje dat inmiddels is uitgegroeid tot een fulltime BV en zelfs in meerdere landen succesvol is (of probeert te zijn). Opgestart in Nederland maar snel overgewaaid naar Amerika, Duitsland, Scandinavië en het afgelopen jaar ook naar Frankrijk & Spanje.

Met leuke initiatieven willen wij mensen dichter bij zichzelf en elkaar brengen en offline tijd stimuleren. Even de mobieltjes aan de kant en aandacht voor elkaar, of jezelf. Onze vragenkaartspellen & notebooks liggen op steeds meer tafels bij mensen in Nederland en daarbuiten.

Omdat we redelijk ambitieus zijn en ruimte willen maken voor groei zoeken we versterking voor ons team! Lees verder en maak kennis met de drie oprichters van Vertellis, als bovenstaande je interesse heeft gewekt 😉

Liz

Liz

Zakelijke verdediger

Liz is 28 jaartjes jong, heeft haar Gymnasium en Uni in één ruk afgemaakt (zonder een seconde studievertraging), landde direct hierna in een traineeship bij de Rabobank en raakte na drie jaar (bijna) in een burn-out. Gelukkig heeft ze het roer omgegooid, is ze voor zichzelf begonnen, moeder geworden en is hard bezig om van Vertellis een groot succes te maken. Liz is onze ‘zakelijke verdediger’ en zorgt ervoor dat we niets over het hoofd zien. Komt de Process Controller functie bij de Rabo toch nog een beetje van pas…

Lars

Lars

Technische middevelder

Lars wil sinds hij kan praten al ‘ondernemer worden’. Hij was dan al ondernemer toen hij nog studeerde, waardoor hij tot nu toe (z’n 27e) al aardig wat dingen heeft kunnen doen en proberen en heeft daardoor veel geleerd. Lars brengt een gezonde portie lef en zorgt ervoor dat het team draait en voortgang maakt. Lars noemen we intern ook wel de ‘technische middenvelder’, hij is het best met computers en andere digitale dingen, enzo…

Bart

Bart

Diepe spits

Bart was als klein kind al een ‘tikkie’ rebels en ook nu, op z’n 29e, doet hij nog steeds graag dingen anders. Ben je pittige leidinggevende gewend? Dan ken je Bart nog niet. Hij wil namelijk altijd het beste uit zichzelf halen en verwacht dit ook van anderen. Met een achtergrond in coaching, interesse in psychologie en de mazzel dat hij kan tekenen (dus hij is een soort van creatief), is hij onze ‘aanvaller’. Af en toe moeten we hem terugroepen, omdat hij weer een nieuw gek idee heeft, maar hij maakt altijd z’n goaltjes.

Jij

Jij

A LEGEND

Jij gaat ons, de oprichters en tevens het MT, als projectmanager assisteren, helpen, verbeteren, verbaasd doen staan, af en toe op ons kop geven – en meer – om ervoor te zorgen dat we met Vertellis nog meer mensen blij kunnen maken.

Ons wensenlijstje, komt ‘ie:

 • Je hebt een (universitaire) studie afgerond, of niet… dat heeft Bart, één van de oprichters, tenslotte ook niet…
 • Je bent goed met Social Media. Dat betekent dus niet dat je constant door je Facebook of Instagram zit te scrollen, maar dat je echt weet hoe het werkt en wat werkt (marketingtechnisch).
 • Je kunt lekker schrijven en je haren staan inmiddels overeind van de spelfoutjes in deze vacature. Een pro in Nederlands is een harde eis, wij zijn er namelijk niet heel goed in…
 • Je Engels is beter dan dat van Louis van Gaal. Vertellis wil niet alleen in Nederland impact maken, maar is ook in het buitenland actief. Je zal dus met verschillende nationaliteiten communiceren. Ben je vloeiend in Duits, Frans en Spaans? Dan is dat ook een dikke pre. Je gaat namelijk als projectmanager aan de slag met het internationale team.
 • Je houdt van dingen beter maken, bent kritisch, maar snapt wel dat alleen kritisch zijn irriteert. Regel het en maak het beter!
 • We zijn niet je standaard bedrijf. We hebben geen vast kantoor. Wel hebben we een vaste meet-up plek in Amsterdam (coworkspace TQ) waar een deel van het Nederlandse team werkt. Daarnaast moet je dus van koffietentjes houden, een fijne thuiswerkplek hebben of graag willen reizen naar het buitenland. Woon je in Amsterdam? Dan is dat een voordeel zodat we elkaar gemakkelijk face2face kunnen zien en kunnen co-worken. Maar een beetje leuk op beeld en niet vies zijn van een aantal skype-sessies per week is wel belangrijk.
 • We proberen gestructureerd te werken volgens een plan, maar dat lukt ons niet altijd… We zoeken iemand die samen met het MT gaat werken om het plan van dit jaar te volbrengen en iedereen aan te sturen & te motiveren om de juiste dingen te (blijven) doen.
 • Goed om vooraf te weten: de gemiddelde leeftijd in het team ligt tussen de 28 en 32. Een club ‘lastige’ millennials dus, weet waar je aan begint 😉
 • Ook goed om vooraf te weten: we doen een paar keer per jaar meetups met het core-team. Canggu (Bali), Gran Canaria & Amsterdam zijn tot nu toe de plekken geweest waar we met het (internationale) team zijn samengekomen. Als alles lekker gaat willen we graag dat je met ons meegaat!

Wat wij jou bieden

 • Een bedrijf met een missie.
 • “Vrijheid” is onze belangrijkste pijler, denken we. Vrijheid om (nieuwe) dingen te leren, je tijd zelf in te delen & locatie-onafhankelijk te werken.
 • Een leuk team van 20 mensen die wereldwijd werken. Mocht je het leuk vinden, dan kan je samenwerken met teamleden uit de andere landen, daar hebben we een vergoeding voor.
 • Je start met 2400,- bruto. Gaat ’t lekker? Dan staan we ervoor open om te kijken hoe we dit fair kunnen tweaken.
 • In je contract staat dat je 32 uur p/w voor ons werkt. Maar wij zijn niet zo van het uren tellen. Kijk wat je denkt nodig te hebben en wij moedigen het alleen maar aan als je jouw dingen sneller fixt dan het aantal uren dat je voor ons werkt. Soms komt het voor dat je een weekje wat meer werkt, als het nodig blijkt te zijn (rond onze piekperiodes, zoals kerst). Maar we hebben liever dat je NIET overwerkt en je happy en fit voelt. Geen burn-outs bij ons 😉

De sollicitatie

Goed! Denk je dat je een toevoeging voor Vertellis bent en lijkt je dit ook echt fantastisch? Dan willen we je à la Vertellis de volgende opdracht meegeven:

 1. Neem een kort filmpje van jezelf op waarin je wat babbelt en ons laat weten wie je bent en waarom je dé #1 kandidaat bent.
 2. Beantwoord de volgende twee vragen (uit één van de spellen van Vertellis):
  1. Wat was je mooiste moment van afgelopen jaar?
  2. Wat heb je niet bereikt wat je wel had willen bereiken?

Stuur jouw filmpje vóór 15 februari 2019 naar bart@vertellis.nl. Je kunt het filmpje als een goed te openen bestand bijvoegen in de mail, maar een linkje heeft onze voorkeur.

PS: we zijn normaliter heel lief hoor. Deze vacature is wat scherp geschreven 😉